LiteBit.

Ben je erbij als het gebeurt? Dat is natuurlijk de vraag als het gaat om Bitcoin en andere cryptovaluta. Want het kan ineens heel hard gaan, net als in december 2017. Veel harder zelfs. Wat er ook gebeurt, LiteBit is er absoluut bij. En voor iedereen in Nederland en heel Europa die dat ook wil, maken we dat zo gemakkelijk mogelijk. Door elke cryptovaluta aan te bieden die er toe doet. Met een snel, veilig en intuïtief handelsplatform en persoonlijke support.

LiteBit startte in 2013. Met twee ondernemers van 17 en 24 die toen al dachten: ‘Hier moeten we bij zijn.’ Inmiddels zijn we een toonaangevend broker in meer dan 50 cryptovaluta, met ruim 600.000 klanten in heel Europa en 50 professionals. Met dezelfde energie: aanpakken en presteren als team en professional. En dat allemaal vanuit no-nonsense Rotterdam, met een fantastisch uitzicht op Centraal Station.

Een nieuwe stap

Nu is het tijd voor een nieuwe stap, want de positie van marktleider ligt voor het grijpen. We hebben de funding, de tools en de drive om de beste van Europa te worden. Cryptovaluta en blockchain gaan de (financiële) wereld veranderen. Jij kunt daar bij zijn, mee pionieren. Als developer, security officer, systeembeheerder, tester of support medewerker. Want die zoeken we allemaal. En bij ons krijg je de ruimte om jouw draai aan de toekomst van LiteBit te geven. Dus groei met ons mee. Als onze collega. Are you in?